Månedens leser er Liv Kristin

Vi har nå trukket månedens leser for september, og den heldige er Liv Kristin Myrhaug fra Oslo. Gratulerer, Liv Kristin! 

Liv Kristin
Liv Kristin

Liv Kristin leser Morshjerte, Soloppgang, Livets Lenker og Årringer.

– Jeg er veldig glad i alle disse seriene, men min favoritt er Morshjerte. Jeg har fulgt med på denne serien siden den kom, og gleder meg alltid til neste bok kommer ut. Jeg synes forfatteren skriver veldig bra, og skildrer livet på denne tiden utrolig godt. Jeg synes også livet til Maren, som er hovedpersonen i boken, er skildret utrolig bra, og jeg blir virkelig revet med i hennes kamp for kjærligheten og alt det andre vanskelige hun har opplevd i sitt korte liv, forteller Liv Kristin.

Liv Kristin begynte å lese serieromaner i 2009. Den første serien hun begynte på var Morshjerte, og med den fikk hun for alvor øynene opp for serieromaner.

– Jeg liker å lese om livet på 18- og 1900-tallet, og synes det er interessant hvordan forfatterne skildrer livet de hadde den gangen. Det er jo helt ulikt det livet vi lever nå, noe som er spennende. Jeg slapper også veldig av med disse bøkene, og de er utrolig fengende, sier Liv Kristin.

Hovedpersonen Liv Kristin husker aller best er uten tvil Maren i Morshjerte.

– Hun er en sterk jente, som alltid har kjempet for det hun tror på. Hun har opplevd mye vondt i sitt korte liv. Alt fra å måtte gi bort barnet sitt, til å miste personen hun elsker. Og dette blir skildret på en utrolig bra måte.

Som “månedens leser” får Anne en bokpakke og en hilsen fra sin favorittforfatter, Anne-Lise Boge. Gratulerer igjen! 

morshjerte10  Morshjerte15

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!