Lokketoner: Ny serie av Sigrid Lunde!

Lokketoner 1I dag har vi en stor serienyhet å dele med deg: Mandag 7. oktober lanserer vi en ny serie av Sigrid Lunde!

Kjære leser

Denne serien har jeg vært «gravid» med helt siden Jordmoren ble avsluttet, og det er en glede endelig å kunne presentere den for deg.

I Lokketoner er vi 1818. Landet er i dyp fattigdom etter svenskekrigen, men de to ungdommene Synnøve og Bent ønsker begge å skape seg en god framtid. Bent drømmer om å bli spillemann, og Synnøve vil følge ham i tykt og tynt. Men det hviler en truende skygge over bygden. Storbonden Lars Storset er besatt av Synnøve og vil ha henne selv om han er gift – og han skyr ingen midler.

Håper du vil kose deg med serien!

Gode hilsener fra Sigrid Lunde

Handlingen i Lokketoner begynner tidlig på 1800-tallet og utspiller seg i hundreåret før Jordmoren fant sted.

Serien lanseres ikke før om litt over to uker, men allerede nå kan du laste ned første bok som e-bok – HELT GRATIS – på Digitalbok.no. Klikk her for å laste den ned.

Alle som abonnerer på en av våre serier, får også tilsendt første bok i posten om kort tid!

Her kan du lese litt mer om serien: 

Fra kirkegården lyder de spede tonene fra en seljefløte, myke og lokkende. Synnøve Sandmo er en av ungdommene som går for presten dette året. Hun følger tonene, og gradvis oppstår det et bånd mellom henne og fløytespilleren, fattiggutten Bent Røysa.

Synnøves bestemor ser ikke på dette vennskapet med blide øyne. Hun ønsker seg vekk fra sulten og armoden på den vesle husmannsplassen, og vil at Synnøve skal gifte seg rikt – og hun har allerede sett seg ut en passende kandidat: Oddvar Einbakk. Han gjør sine hoser grønne hos Synnøve, som kjenner sin plikt. Men seljefløytens toner forstummer ikke …

Over den vakre bygda hviler skyggen av gården Storset. Herren der, den forhatte dragonløytnant Lars Storset, bruker plassfolket som brikker i sitt eget maktspill.

Gled deg til en ny serie fra Sigrid Lunde!