Soloppgang i sørligere strøk for Gerda

I forbindelse med lanseringen av serien Soloppgang, hadde vi en konkurranse der alle som abonnerte på serien innen 1. september var med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av hele 10 000 kroner.

Vi har nå trukket vinneren, og den heldig er Gerda Jensine Wold fra Sør-Trøndelag!

– Jeg har abonnert på NorskeSerier i mange, mange år, forteller Gerda når vi ringer en svært glad og overrasket vinner av reisegavekortet.

flaskepostI likhet med mange andre abonnenter, fikk Gerda første bok av Soloppgang tilsendt i posten.

– Jeg leste første bok, og det så ut som Soloppgang skulle bli en fin serie, så da tegnet jeg abonnement. Nå har jeg lest et par bøker til, og det fortsetter å være veldig spennende, sier Gerda.

Vinneren av reisegavekortet er langt fra ukjent med Jorunn Johansens bøker. Hun fulgte også hennes forrige serie, Fossefall, fra bok 1 og til aller siste side 55 bøker seinere.

– I tillegg leser jeg nå også blant annet Sønnavind og Morgengry. Jeg er nok i det hele tatt det du kan kalle en skikkelig storleser. Jeg leser nemlig mye annet også, og er for eksempel veldig glad i krim, forteller Gerda.

Hvor hun vil reise har Gerda ikke bestemt seg for ennå, men forhåpentligvis vil hun kunne nyte soloppgangen på sørligere breddegrader ganske snart.

NorskeSerier og forfatter Jorunn Johansen gratulerer så mye til den heldige vinneren, og ønsker Gerda en riktig god tur!