Vinneren av Skrivesommer er Ellinor!

SkrivesommerDu lurer kanskje på hvem som vant konkurransen og en reisegavesjekk til kr. 12 000?

Blant bortimot 20 bidrag ble det tre klare finalister, der den heldige vinneren til slutt ble Ellinor Bergheim fra Tromsø. Hennes bidrag skilte seg ut ved å være en lang og gjennomarbeidet historie; Marens historie er fra forfatterens hjemtrakter. Det er nordnorsk sus over fortellingen, og personer man blir glad i.

Premiesjekken ønsker Ellinor å bruke på en tur til Storbritannia. Vi ønsker henne en flott tur!

Takk til alle som deltok, og vi minner om at vi tar imot manus hele året! Vi tar gjerne imot uferdige tekster, men du bør ha noen tanker om hva serien skal handle om og noen kapitler som viser hvordan du skriver og hvordan du formidler de ideene du har.

Kapitlene og serieideen din kan du sende per e-post til Bjorg.Larsen.Rygh@cappelendamm.no. Du kan også sende det per post (Cappelen Damm, v/Bjørg Larsen Rygh, 0055 Oslo), eller levere det i resepsjonen i Akersgata 47/49 i Oslo.

Beste hilsen fra Bjørg.