På bokdykk med Britt Karin Larsen

Da har jeg vært på mitt aller første bokdykk, og det ble en veldig hyggelig opplevelse!

Forfatter Britt Karin Larsen og jeg var invitert til kulturkafeen i Nes Kulturhus på Årnes, i forbindelse med litteraturfestivalen som ble arrangert.

Vi ble tatt godt imot av to driftige og utrolige kreative damer, Elisabeth Stabell og Elisabeth Kjensli Johansen. Det var helt overveldende hvordan de hadde stylet med scenepynt. Furutrær, lyng og natur preget lokalet for å markere to forfattere med sterke historier fra skogene. Og Årringer-bøkene var stablet pent på plankebiter, for å assosiere til sagbruk. Og jammen var det ikke ei tom brennevinsflaske som lurte bak en plankebit også.

1384366_3587665267708_1364096350_n[1]
Intervju på den flotte scenen
Det hele var så til fingerspissene gjennomført og lekkert, at jeg aldri har sett maken. Terningkast 6 og all honnør til damene på Årnes. Det ble fullt hus, folk koste seg med fortellinger fra de dype skoger og latteren steg til taket. Og etterpå ble det trengsel i signeringskøen også.

Og så fikk jeg endelig møte et stort forbilde: Forfatter Britt Karin Larsen som har en unik fortellerstemme. Jeg har gledet meg til fortsettelsen av hennes sterke og gripende fortelling om skogfinnene på Finnskogen, og nå har jeg sikret meg femte bok. Gleder meg virkelig til å lese den.

Ønsker alle mine lesere en fortsatt god høst!

Klem Yvonne

20131024_183946
Meg og Britt Karin Larsen
562328_3587671107854_1201280084_n[1]
Elisabeth Stabell, Elisabeth Kjensli Johansen, Britt Karin Larsen og meg.
Bokdykk
Plakaten for arrangementet!