Velg din genserfavoritt og vinn en bokpakke!

IMG_0415
Flotte Jorunn Johansen i en nydelig grå genser

For kort tid siden mottok vår fantastiske Soloppgang-forfatter, Jorunn Johansen, en utrolig fin gave fra leseren Mette Mørk Hegdal. En Skappelgenser!

Det er ikke alle forunt å ha lesere som er så flittige og gavemilde, så vi andre har måttet ta pinnene i egne hender.

Redaksjonens best kledde, Berit, er durkdreven med strikketøyet og har imponert flere med sine faste masker og fine farger. Strikkefeberen har rådet i forlagets lokaler, og mange har latt seg inspirere. Vel vitende om våre saktearbeidende pølsefingre, utfordret også Oda og jeg hverandre til en motiverende strikkekonkurranse.

Oda viste seg å være en stabil, rask strikker og innen få måneder fikk jeg en SMS om at genseren var ferdig. Vinflaske og heder tilhører Oda. Min eneste trøst er at hun er litt misfornøyd med utringningen, som stadig siger ned mot skuldrene på grunn av det tunge garnet. Selv må jeg innrømme at jeg klarte å strikke en halv brystdel, før prosjektet endte hos snille mamma.

_DSC0002_oda_lite
Oda her i sin koksgrå vinnergenser, omgitt av flere av redaksjonens kreasjoner.

Berit, Anne, Mariann (i Bjørgs sted), Margrete og Lisa, Oda og jeg skinner i hver vår Skappelgenser på bildet under, og alle synes selvfølgelig at sin genser er den aller fineste. Derfor trenger vi DIN HJELP til å kåre den fineste Skappelgenseren NorskeSeriers redaksjon har strikket!

Hvilken av genserne på bildet under er din favoritt? Stem og vinn en Soloppgang-strikkebok-pakke bestående av de seks første Soloppgang-bøkene og to strikkebøker: Masker og interiør av Tine Solheim og Strikk fra Setesdal av Arne og Carlos!

Du stemmer ved å legge inn en kommentar til dette innlegget, hvor du forteller hvilken farge du liker best! Klikk her for å gå til kommentarene.

_DSC0027_lite
Anne, Berit, Lisa, Ingrid, Margrete, Mariann og Oda med sine hjemmestrikkede Skappelgensere!