Årringer har julekalender i år!

015Det nærmer seg jul, og hver dag frem til jul kan du bli med på Årringers julekalender!

Kalenderen finner du på Årringers hjemmeside, www.aarringer.com, og på Årringers Facebook-side.

Julekalenderen er kanskje litt annerledes enn de tradisjonelle julekalendrene, og foregår sånn:

Hver dag i hele desember får du et nytt spørsmål fra Årringer. Fra hvert svar skal dere samle på én bestemt bokstav, som etter en uke blir til et nytt ord når dere stokker om på de syv bokstavene.

Etter én uke begynner dere på nytt med å samle nye syv bokstaver som skal bli til et ord. Den tredje uken fortsetter helt frem til julaften og dere skal da finne frem til et ord på 10 bokstaver.

For eksempel: Hva heter bygda hvor Silja bor? Her skal dere samle på den andre bokstaven i svaret. Og svaret er: Lunderskog. Altså skal dere samle på bokstaven U. 

Dere skal altså finne tre ord, de to første på syv bokstaver og det siste på ti bokstaver. Alle ordene har noe med jul å gjøre.

Premier:
Det trekkes ut én heldig vinner som har alle de tre ordene riktig. Personen får et gavekort på kr 1000,- fra Cappelen Damm. Her er det bare å velge og vrake i spennende bøker!

Det vanker tre trøstepremier til tre andre med riktige svar og disse får en valgfri bok fra Cappelen Damm.

Svarene sendes til:
Dere trenger ikke å sende inn svarene før dere har alle ordene. Send svar, navn og adresse til Årringers Facebook-side (som en melding), skriv en melding til meg på Årringers hjemmeside (under kontakt) eller send en e-post til min e-postadresse: yonna@online.no.

Svarfrist: 3. juledag

Jeg ønsker alle en riktig koselig jul og lykke til med jakten på de tre ordene!

Klem fra Yvonne.

Årringer 7  Årringer 6  Årringer 5