Verdens beste jobb

Lisa BLOGGBILDE
Meg på jobb – verdens beste jobb!

Å være redaktør for NorskeSerier er verdens beste jobb! Vi har de hyggeligste forfatterne du kan tenke deg, og hver dag leser vi spennende og rørende historier i arbeidstiden. Det aller viktigste for meg er likevel å vite at bøkene bringer så mye glede til dere lesere. For forfatterne er det alltid spesielt å høre at dere elsker seriene de skriver. Men også jeg som redaktør blir glad, for da vet jeg at det jeg gjør betyr så mye for så mange. Jeg gleder meg til å gi dere neste bok i en serie, og jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere om alt det vi har planlagt fremover.

Syvende sansI 2014 feirer Norske Serier 20 år! Første nye serie som kommer er «min». Det vil si, den er mest Synnøve Eriksen sin, for det er hun som har skrevet den, men jeg er altså redaktør. Serien heter Syvende sans og er en nåtidsserie på syv bøker. Første bok, Jenta fra fortiden, er i salg 6. januar. Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, får første bok tilsendt i posten.

Jeg kan allerede nå røpe at den handler om Betty som er alenemor og journalist. En dag hører hun om en ung jente som døde i en tragisk togulykke for mange år siden. Ved en tilfeldighet finner Betty jentas gamle almanakk – en 7. sans. Når Betty begynner å stille spørsmål om det som skjedde, får hun raskt følelsen av at det ikke var en ulykke. Og noen er villige til å gå langt for å bevare dystre hemmeligheter fra fortiden …

Gled deg!

Klem fra Lisa