Vi elsker kjæledyr: Petter + Ann-Louis

For noen uker siden startet vi spalten Vi elsker kjæledyr. I første innlegg fortalte forfatteren av Soloppgang, Jorunn Johansen, om det å miste et kjæledyr. I dag forteller Ann-Louis, som er redaktør og blant annet jobber med Morshjerte og Storgårdsfolk, om sin Petter: 

Petter!

Det er ikke alle i NorskeSeriers redaksjon som svinger strikkepinnene med like stor dyktighet. Da må man finne andre metoder for å holde varmen – som for eksempel å gå tur med hunden. Jeg har en liten (ca. 6 kg) kinesisk nakenhund som lyder navnet Petter. Han er en skikkelig kvikkas, og veldig «høy og mørk» når han på denne årstiden sprader rundt i en av sine lekre hundefrakker, som en slik nesten pelsløs «fyr» må ha. Bakerst i båndet henger «mor» med tungen ut av munnen og hundeposen klar. Det er ikke tvil om hvem som lufter hvem! Men det utrolig kontaktskapende å ha hund. Hundeeiere har en tendens til å snakke sammen, og alle barn kaster seg over Petter og vil klappe.

Voff fra Ann-Louis!

IMG_1112
Er det ikke en godbit du har i lommen, mamma?

Petter.0 001