Kjære lesere!

På Helligtrekongersdagen, 6. januar, lanseres min nye serie Syvende sans. Gjennom syv bøker kan dere følge Betty Andersson. Hun er journalist i lokalavisen Skoglandets Blad, med teft for mysterier og svakhet for vaniljeis. En dag finner hun en 7. sans fra året 1985. Langsomt nøster hun seg frem til eieren og hva som skjedde med henne. Dette fører til mye spenning, og mange sammenstøt med den nytilsatte lensmannen Leonard Wessel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som alltid ellers i mine bøker, opptrer det også katter i denne serien. Jeg har dedisert Syvende sans til min kjære katt Sussi (1999-2013). Dette er min femte romanserie, men den første jeg lanserer uten henne. Det kjennes vemodig.

Håper dere vil kose dere med første bok av Syvende sans, som alle abonnenter av NorskeSerier får tilsendt i romjulen.

Ønsker dere også en riktig god jul!

Sussi
Sussi
Sussi i hagen