Julehilsen fra Sigrid

tre3Det er litt leit å være mett av jula allerede uka før julaften, men trøsten er at vi har en datter i huset. Og hun er glad det er jul! Vi er så heldige at vi bor like ved et handlesenter, så hver dag kan vi rusle innom og betrakte det yrende folkelivet og høre på julemusikk.

Min bedre halvdel sier at denne julen skal Sigrid Lunde slappe av, ligge unna PC-en og lese. Noen kolleger står fram og lar oss vite at de ikke leser serieromaner, men jeg koser meg med seriebøkene, jeg.

Jeg får ofte hyggelige henvendelser fra lesere, og noen av dem forteller at det er ligger en Lokketoner og venter – men at det også er mange andre førstebøker som venter. Jeg håper selvsagt at leserne skal velge ut nettopp min bok til å være romjulslesning – for jeg har jo gjort mitt aller beste nettopp for dem! Og så er jeg spent på tilbakemeldinger!

Gledelig jul, alle sammen, venner som ukjente!