Vi elsker kjæledyr: Silver

I november startet vi spalten Vi elsker kjæledyr. Her vil både forfatterne og vi i redaksjonen skrive om dyrene våre. Jorunn Johansen har skrevet om det å miste et kjæledyr, og redaktør Ann-Louis har vist frem sin kinesiske nakenhund.

I dag er vi stolte av å presentere Silver – redaktør Idas søte følgesvenn. Her forteller han litt om seg selv: 

2013-05-09 16.20.27

Hei, jeg heter Silver og er 11 ½ år. Det vil si at jeg er en mann i min beste alder!

For øvrig er jeg en Shetland Sheepdog, og det betyr at jeg er god til å gjete sauer. Familien min er saueflokken min, og det er ikke alltid de skjønner det selv. Men gjetes må de, for de har ikke alltid vett på å oppholde seg samlet, og da må de sankes inn.

Ellers gjør jeg mye som menneskene mine gjør: Jeg sover i seng og spiser av gaffel, jeg holder kjøkkengulvet rent for smuler og tar imot alle gjester med like stor entusiasme. Jeg skjønner alt jeg vil skjønne, og jeg kan formidle så mye ved hjelp av kroppsspråket at de foreslår å sende meg til et sted som heter Hollywood.

Noen barn tror jeg er en rev eller ulv, noe jeg hadde håpet at de ulldottene av noen kattekrek i nabolaget også hadde trodd, for da hadde de droppet å spionere på meg når jeg er ute og rusler i MIN hage. Det blir det bråk av.

Julaften er helt klart årets beste dag! Og jeg klarer alltid å snuse meg frem til hvilke av pakkene som er mine …

Hilsen Silver

2013-07-24 20.17.46