I dag lanseres Syvende sans!

Syvendesans1Det er alltid morsomt å dele nye serier med dere, og i dag er intet unntak!

Som regel vet vi ikke hvor lange seriene blir når de lanseres, men det vet vi denne gangen! Det er mange som har etterspurt kortere serier, og Syvende sans er en miniserie på 7 bøker. Serien er skrevet av Synnøve Eriksen, som tidligere har skrevet Bergfoss, Doras datterNordlys og Østenfor sol.

Syvende sans er en nåtidsserie, og her møter du Betty som nettopp har flyttet til idylliske Skogland. Betty jobber som journalist i lokalavisen, og en dag får hun høre om en grusom ulykke som skjedde for mange år siden. En ung jente ble overkjørt av toget. Ved en tilfeldighet finner Betty jentas gamle almanakk – en 7. sans. Når Betty begynner å stille spørsmål og grave i fortiden, får hun raskt følelsen av at det ikke var en ulykke og at det ligger mer bak enn hun aner.

«Om det ikke akkurat har skjedd et drap her i Skogland, så døde en ung jente under mystiske omstendigheter,» sa Marie plutselig.
Betty spisset ører, og det samme gjorde Einar.
«Fortell!»
«Det var en ulykke,» sa Rita og skulte mot Marie. «Hun ble påkjørt av toget.»
Betty grøsset.
«Så skrekkelig.»
«Jeg har hørt noe annet,» sa Marie..

Syvende sans finner du i dagligvarehandel, kiosk og på www.norskeserier.no! Gratulerer med enda en flott serie, Synnøve!

Har du lyst til å abonnere på Syvende sans og få bøkene rett i postkassen? Klikk her for å bestille abonnement.