Min store seriekjærlighet

801617408_2_Big

Da jeg var ung – svært ung – fantes et blad som het Vill Vest. Det kostet 35 øre, kom hver onsdag og fikk hjertet mitt til å klapre. Ikke fordi jeg var særlig opptatt av kanadisk politi, indianere og westernstoff, men fordi Kaptein Miki var så kjekk! Han var virkelig min drømmeprins. Klassevenninne Sigrid og jeg diktet videre i en kladdebok, og kunne ikke forstå at de andre i klassen kjedet vettet av seg når vi insisterte på å lese høyt.

Jeg kan møte noen av de samme følelsene i seriebøkene.

Min absolutte helt er Vesle i Storgårdsfolk. Han har ikke Kaptein Mikis ungdom og energi, men jeg er ikke så ung lenger selv heller!

Jeg er helt sikkert ikke alene om å drømme meg bort – hvem drømmer du om? Tør du dele din serieheltdrøm med oss? Skriv en kommentar til dette innlegget og bli med i trekningen av to gode bøker med ekte helter! 

NR4_1981_VF