Månedens leser i februar er Camilla

Vi har nå trukket månedens leser for februar, og den heldige er Camilla Leesland. Gratulerer, Camilla!

Camilla

Camilla er en ivrig serieleser, og akkurat nå leser hun Sønnavind, Soloppgang, Livsarven og Skjærdgårdsliv.

– Favorittserien min er uten tvil Sønnavind. Jeg lever meg virkelig inn i handlingen. Det er romantikk, drama og spenning, og jeg har aldri klart å legge fra meg boka når jeg først har begynt. Serien er fra arbeidsmiljøet ved Akerselva, og det fenger meg veldig, forteller Camilla.

– Jeg kjenner meg også igjen i hovedpersonen, Elise. Hun er en ærlig, hjelpsom, omtenksom og varm person som opplever mye i løpet av livet sitt, men som likevel klarer å være sterk og se det beste i andre. Hun er alltid blid og så godhjertet at man umulig ikke bli glad henne. Elise er en jeg kan se opp til og vil være, og som har  fulgt meg siden jeg begynte å lese Sønnavind da jeg var 16 år. Så Elise vil jeg aldri glemme.

Camilla har alltid vært glad i å lese og begynte å lese serieromaner da hun var 15 – 16 år.

–  NorskeSeriers bøker passer meg veldig bra. Jeg liker å lese serieromaner fordi jeg kan drømme meg bort i handlingene, og at det skjer veldig mye dramatikk, romantikk, mystikk og spenning i bøkene. Jeg teller ned dagene til neste bok kommer i posten eller i butikken.

Som månedens leser får Camilla en hilsen fra favorittforfatteren sin, Frid Ingulstad, og en bokpakke.

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier, og merk e-posten med “månedens leser”.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!

Sonnavind_52  Sønnavind 59