Takk til alle som har lest Storgårdsfolk

Kjære venner!

Eva Stensrud

Siste bok er nå i salg, og det føles både godt og riktig og trist og vemodig på samme tid at det nå er slutt på serien. Takk til alle som har lest Storgårdsfolk, det har vært en ubeskrivelig stor glede å få skrive disse bøkene.

Johanna og Jon Tarvald, Ingeborg og Mikko, Anne og Aleksander Casino Winner anmeldelse, Martha og Sebastian, Sverre og hans utvalgte og alle de andre takker også for seg! Jeg har tidligere spurt leserne mine om hvem de tror kvinner flest ville falt for, og jeg har fått veldig mange forskjellige svar! Det tilsier at leserne har like ulik smak som resten av den kvinnelige befolkning! Nå skal det vel også sies at ingen av heltene mine har vært direkte usympatiske, kanskje … 🙂 Av og til kunne man jo kanskje ønske at man kunne skape en mann på papiret, for deretter å gjøre ham levende! Det hadde vært en artig ide for en bok, ikke sant? Her serveres ideen aldeles gratis til alle som vil prøve!

Storg60_sparta

I hodet mitt eksisterer folkene på Store Guldberg fortsatt. Jeg ser dem for meg av og til, jeg ser at de snakker sammen og ler, de er bare lykkelige nå, så det er sagt, men jeg kan ikke høre hva de sier. Det er kanskje like bra. Kanskje er de lei av å bli styrt av en forfatter? Endelig får man bestemme over egne liv! Ingen vet hva de kan finne på da!

Jeg er i gang med en ny serie, men den kommer ikke med en gang, jeg må skrive opp noen bøker først. Det skal annonseres med brask og bram når den er på trappene, det kan jeg i alle fall love! Hva den handler om, er foreløpig hemmelig, men jeg kan røpe såpass som at den blir forskjellig fra Storgårdsfolk. Håper allikevel at den faller i smak!

Takk igjen fra en forfatter som i snart fjorten år har hatt det store privilegium å få skrive denne serien!

Hilsen Eva