Vinn en valgfri serie: Leser hele eller deler av familien din serier?

Hurperud_redigert.m.bok copy
To medlemmer av en seriefamilie.

Vi i NorskeSerier har møtt mange ivrige lesere ved lanseringer rundt om i landet, og ikke minst på ulike turer og «vandringer» som forfattere har arrangert for sine trofaste og interesserte lesere.

Det er alltid hyggelig å treffe lesere, og jeg har lagt merke til at hele familier dukker opp! «Hils på pappa, mamma og bestemor,» har mang en ung leser sagt til meg! Og vi har håndhilst og klemt og delt gleden over bøkene – og kunnskapen omkring en forsvunnen tid.

Medlem av en seriefamilie? Vinn en komplett serie (bokpakke)!
Vi synes det er veldig hyggelig med seriefamilier, og lurer derfor på: Er du medlem av en seriefamilie, det vil si en familie hvor flere leser serier? I så fall, hva leser dere nå? Hvilke serie var den første dere leste? Hvem i familien leser? Og kanskje viktigst: Hvem får lese bøkene først?

Fortell om seriefamilien din i en kommentar til dette innlegget. Da er du og familien din med i trekningen av en valgfri komplett serie (bokpakke)! Klikk her for å se alle bokpakkene våre.

Ta gjerne også et bilde av seriefamilien din og send det til norskeserier@cappelendamm.no, så publiserer vi det her på bloggen og sender dere noen gode bøker.

Håper å høre fra mange seriefamilier der ute!