Alvestad passerer 1 million!

Alvestad25_ForsideAlvestad 25 utgis i dag, og da passerer serien et opplag på hele 1 million bøker! Vi gratulerer Elin Brend Johansen med det fine tallet og den flotte serien!

I år er det fire år siden første bok i serien var å finne i butikkhyllene. Historien om Ingrid Alvestad og hennes kamp for kjærligheten har gledet, rørt og engasjert mange lesere. Ja, det ryktes til og med at den ligger på utlånstoppen på biblioteket i Fet, der forfatteren bor!

Har du ennå ikke lest storgårdsserien Alvestad? Serien er mettet av kjærlighet, begjær, svik og mysterier. Ingrid Alvestad har vokst opp blant overklassen i Christiania, men da faren dør (i 1872), arver hun en storgård på Romerike. Hun tvinges til å velge mellom forpliktelser og lengsler, mellom ansvar og drømmer. Ingrid er en sterk kvinne som gjerne tar de svakes parti og kjemper innbitt for det hun tror på.

Gratulerer igjen, Elin!