Ny serie i juli: JORDBÆRDAMENE

Jordbardamene1I dag har vi en kjempehyggelig nyhet å dele med deg: 

I juli lanserer vi JORDBÆRDAMENE – en ny serie av Synnøve Eriksen! Første bok er i salg mandag 28. juli, samme dag som siste bok av Syvende sans er i salg. Og alle som abonnerer på en serie fra oss, får tilsendt første bok i posten!

Jordbærdamene en er annerledes og forfriskende serie fra 50-tallet, den gangen lykken var en vaskemaskin, kjøleskap, telefon og et støvfritt hjem. Skilsmisse var et skjellsord, og hemmeligheter og lengsler ble holdt i tømme bak trygge fasader. Så hva skjer når idyllen slår sprekker?

Året er 1956, og stedet er Jordbæråsen. Alle husmødrene i boligfeltet fremstår som vellykkede og lykkelige, med fasaden i orden. Men en dag flytter en ny kvinne inn, og idyllen blir brutt. Det er duket for intriger og avsløringer av uante dimensjoner …

Du kan lese det første kapittelet av boken her.

Vi gleder oss til å dele serien med deg!