Sommerhilsen fra Frid

Ingulstad_FridKjære alle mine trofaste lesere.

Hvis dere bare visste hvor glad jeg er for alle tilbakemeldingene jeg får fra dere!

I februar måtte jeg igjennom en stor hjerteoperasjon, og etterpå fikk jeg en del komplikasjoner. Alt dette har jeg heldigvis lagt bak meg, men det var noen vanskelige dager. Flere ganger da jeg var nedfor, fikk jeg en mail, et brev, en telefon eller et innlegg på Facebook, hvor en leser uttrykte sin begeistring for Sønnavind og ba meg så pent om å fortsette en stund til. Da var det som om kreftene brått vendte tilbake, jeg satte meg til PC-en og plutselig kunne jeg skrive igjen! Tusen, tusen takk!

Jeg håper dere alle får en deilig sommerferie og at vi «møtes» igjen i Maridalsveien, i Asker, på Frogner eller på Nordstrand når kveldene gradvis begynner å mørkne. Men først skal vi forhåpentlig ha en lys og solfylt sommer.

De varmeste hilsener fra Frid.