Se Annikkis malerier i Stavern!

Det er på mange måter mye lettere å være kunstner i dag, enn på slutten av attenhundretallet da vår romanperson Rebekka levde. I vår tid vrimler det av kunstskoler, gallerier og utstillingslokaler, og er man tilknyttet en kunstforening er det gjerne gode muligheter til å få stilt ut det man lager. Derfor er jeg en stor beundrer av de kvinnene som tross alt våget å følge malerdrømmen, i en tid da det å være kvinne gjorde det svært problematisk.

For de som er innom Stavern i sommer, kan jeg anbefale å ta en tur til galleri Annekset, som ligger ved torvet. Utstillingen er i regi av NFUK (norsk forening for uavhengige kunstnere) og varer til 27. juli.

Jeg er representert med to malerier. Inspirasjon er fotografier jeg tok fra det nedlagte smelteverket i Odda noen dager i januar.

Fortsatt god sommer til alle våre gode lesere!

P1080269
Galleri Annekset i Stavern
P1080272
Utstillingsåpning med musikk og taler
P1080264
Annikkis maleri nederst til høyre.
P1080259
Annikki med sitt andre bilde
P1080286
Kunstner T. Wilhelmsen setter maleriene inn i en kunsthistorisk sammenheng