Sommerhilsen fra Jeanette

Kjære leser,

Jeg er veldig glad i sommeren! Jeg er ikke så fryktelig glad i varmen, så når det blir for varmt, trives jeg best under en parasoll. Når alle sitter på rekke og rad, med ansiktet vendt mot solen, sitter jeg med ryggen mot solen, men med ansiktet vendt mot alle andre. Noen bør ta et bilde av det en gang, det ser i grunnen ganske snålt ut, hi hi. Da vi for noen uker siden reiste til Alcudia med mann og barn, var det skrekkelig varmt. Herlig for mann og barn, men jeg syntes det var ubehagelig varmt midt på dagen, når solen sto som høyest. Men heldige meg, som hadde jobb å gjøre! Et par timer om dagen satt jeg i skyggen med redigeringen av Skjærgårdsliv 15, mens mann og barn var på stranden. Resten av dagen koste vi oss selvsagt sammen, og da ettermiddagen kom, og solen ikke var like sterk, lekte vi i vannet. Jeg har alltid elsket å bade, men må ærlig innrømme at jeg er mer glad i å bade i basseng enn i havet. Fryktelig pysete for det som finnes under havoverflaten …

Alcudia
På stranden i Alcudia

Ellers i sommer skal vi reise på hytta vår i Fredrikstad. Vi får besøk av slekt og venner, og det gleder vi oss masse til. Det er noe av sjarmen ved å ha hytte, å kunne invitere dem man er glade i og kunne nyte, lange, late sommerdager og lade batteriene. Det blir nok mer bading i sommer, og vi pleier å bade på en strand rett ved hytta som heter Solviken. Men noen ganger reiser vi noen minutter ekstra, forbi Hankø og til en badeplass som heter Foten. En fantastisk strand som en gang var kåret til årets fineste. Her finnes alt for enhver smak. Stupetårn, sandstrender, gressplener og alt annet av fasiliteter. Rundt påsketider tok min svoger sitt første bad på denne stranden. Det var visst en fornøyelse, om enn noe kald …!

Foten
Foten badestrand

Senere på sommeren går turen til Stockholm. Min pappa og min farmor bor i Stockholm, så det er nesten obligatorisk med et stockholmsbesøk hver sommer. Stockholm er en fantastisk by, tror den rangerer høyest på listen min over hovedsteder. Men så er jeg kanskje litt inhabil da!

Jeg håper du får en fantastisk sommer – akkurat den sommeren som du har ønsket deg!

Beste hilsen Jeanette

stockholm6-213043
Fantastiske Stockholm