Sagaen om Eyvind Bolt lanseres i dag!

Sagaen om Eyvind Bolt1_ForsideI dag sender vi våre hjerteligste gratulasjoner til Willy Ustad. Sagaen om Eyvind Bolt er endelig i salg, og det må feires!

Eyvind Bolt er ung, sterk og eneste arving til en stor slektsgård, da svartedauden sprer seg som ild i tørt gress i Norge. Han er kringsatt av fiender, mens kvinnene slåss om hans gunst… Serien er på totalt ni bøker, og første bok er i salg i kiosk og dagligvare i dag. Andre bok er i salg i september, mens tredje kommer i oktober. Bok 4 – 9 kommer i 2015.

Om serien:
Som eneste arving til en storgård har Eyvind Bolt en lysende fremtid. Men da han nekter å bøye seg for Kirkens krav, ønsker den mektige biskop Armand ham død.

Eyvind flykter til fjells. Mens han er på tjuvjakt, treffer han en kvinne som er like god med buen som ham selv. Eyvind kan ikke ta blikket fra henne. Han får ikke vite hvem hun er eller hva hun heter, og da hun går sin vei, tror Eyvind at han aldri vil se henne igjen.

Biskopens menn er etter ham, og samtidig er en enda farligere fiende på vei. Året er 1349, og en grusom pest sprer seg raskt.

Bli abonnent – få bagasjevekt
Ønsker du å abonnere på serien, får du som vanlig bøkene rett hjem i postkassa, før den er i salg i dagligvare. I velkomstgave får du en praktisk bagasjevekt. Klikk her for å abonnere.

Her kan du se lanseringsfilmen til serien: 

Og her kan du lese første kapittel: