Bak kulissene med Eyvind Bolt

Sagaen om Eyvind Bolt1_ForsideÅ lese Sagaen om Eyvind Bolt er som å bli kastet inn i middelalderen. Du kjenner lukten av røyk og svette i husene, du hører sverdene som klinger mot hverandre, og du føler frykten for en ukjent pest krype under huden på deg.

Bokomslagene er fotografert med middelalderklær som er laget med autentiske metoder og mønstre. Foreningen Kongshirden 1308 var så vennlig å låne oss drakter, sverd og ekspertise om hvordan folk så ut og kledde seg i middelalderen.

Men personene på bildene er selvfølgelig ikke fra middelalderen, og bildene ble tatt i et studio en kald lørdag i vinter. Stemningen var langt mer gemyttlig og fredelig enn dramaene som utspiller seg i Eyvinds verden.

Vil dere være med og se? Vær så god, her er en liten titt bak kulissene!

Alle foto: Eline Myklebust Madsen

Eyvind1
Barsk kar i studio!
Eyvind2
Fotograf Eline ordner med detaljene.
Eyvind3
Klar, ferdig, ikke smil!
Eyvind4
Kolrun får utlevert en bue, og Gunnhild får lokker i håret.
Eyvind5
Gunnhild ved sminkebordet.
Eyvind6
Nytt antrekk og nye detaljer som skal stemme når Eyvind Bolt gjøres klar til kamp.
Eyvind7
Sverd er tøft!
Eyvind8
Middelaldermoro!