Den første gullbilletten er funnet!

Vivian fra Vågstranda fant gullbilletten! Vi benyttet anledningen til å bli litt bedre kjent med en av leserne våre.

vinnerForrige uke kimet det i telefonen vår, det var Vivian som ringte til redaksjonen. Hun hadde funnet en mystisk gyllen billett som hadde falt ut av regningen på boken hennes. Den sa at hun hadde vunnet en iPad (?!) Hun trodde ikke helt på det.

Vivian Haukeberg er 42 år og bor på naturskjønne Vågstranda i Rauma kommune mellom fjorder og fjell i Møre og Romsdal. Hun abonnerer på serien Livets lenker, og det var her hun fant gullbilletten, inni regningen som kom med den siste boken. Hun synes Livets lenker trolig er den beste serien hun har lest, og gleder seg så mye til hver bok at det blir lenge å vente mellom dem! Hun liker den fordi den er «spennende og lett å leve seg inn i». Selv om dette er den eneste serien hun følger nå, har hun god kjennskap til serier. «Jeg har lest mange andre. Blant annet Jordmoren, Havets datter, Livets døtre m.m. «Jeg pleier å lese når jeg legger meg, er på reiser, og når jeg trenger en pause i hverdagen.» Hun leser i tillegg en del andre bøker og er en kreativ dame som både strikker og hekler på fritiden.

Da hun fant gullbilletten, tenkte hun først at det gjaldt en trekning og leste det som stod på billetten hele 3 ganger før det gikk opp for henne at hun hadde vunnet. For sikkerhets skyld ringte hun oss for å få det bekreftet. «Det virket for godt til å være sant! Det er veldig sjelden jeg vinner noe. Men jeg ble utrolig glad da jeg skjønte at jeg hadde vunnet og har fortalt det til alle som vil høre på.»

Vivian har ikke iPad fra før, så hun er veldig spent på hvilke muligheter som nå åpner seg. Vi gratulerer igjen og håper hun får masse glede av premien sin!

Det er ni andre gullbilletter der ute, så følg med, kanskje det blir deg neste gang.

gullbill2