Flukten fra virkeligheten

Jeg er glad i virkelighetsflukt og forsvinner ofte inn i bøkene og TV-serienes verden. Her har jeg forsøkt å finne boktips som matcher tv-serier jeg liker. Hvilke av seriene våre ser du for deg som TV-serie? Vinn den utrolige boken 1001 NATT nederst i saken.

 

True Blood

– Vampyrer, varulver, hamskiftere og feer. Bare tull, men moro.

Basert på Sookie Stackhouse-bøkene til Charlaine Harris.
Boktips: Den sorte dolks brorskap av J.R. Ward.true blood

 

The Walking Dead

 – Spennende zombie-drama.
Boktips: Anita Blake-serien av Laurell K. Hamilton.wd

Game of Thrones

– Basert på populære fantasybøker av George R.R. Martin.
Les også: Naomi Noviks dragebøker og The Maze Runner-trilogien, som snart kommer på kino.

got

 Outlander

– Ny serie om tidsreiser, basert på bestselgerbøkene til Diana Gabaldon.
Medrivende spenning og kjærlighet.

out

Nord og sør/Familien Macahan

– Amerikansk nostalgi: borgerkrigen, plantasjeliv i sørstatene. Her er det mye bra. Og hvem kan vel glemme den barske westernhelten Luke Macahan?
Boktips: Barnepiken, Alligatorvannet, Tilbake til Tall Oaks, Gule krokus om våren, Mitt navn er Mary Sutter, Å slentre plystrende forbi kirkegården.ns

 

Tenk om en av de norske seriene våre kunne havnet på tv-skjermen! Hadde ikke det vært morsomt? Hvilken av dem ser du for deg som en flott tv-serie?

Skriv ditt forslag i en kommentar! Det beste forslaget vinner boken, 1001 NATTDen utrolige historien om to norske slaver i Alger.

1001 NATT er en storslagen og dramatisk fortelling fra virkeligheten; den rystende historien om to nordmenns kamp for å overleve, om hvit slavehandel, kulturkollisjon, menneskelig feighet – og betydningen av å aldri gi opp.

1001 NATT