Sølvbåndet er endelig her!

Tomas-og-Martine_1Mandag var en stor dag for NorskeSerier med feiring av vår nyeste debutant, Martine Strømsnes. Da hadde vi nemlig lansering av den nye romanserien Sølvbåndet, med champagne, kake og signering.

Lanseringen av Sølvbåndet er på mange måter finalen på NorskeSeriers 20-årsjubileum. Vi har opplevd et spennende år, og vi har hatt mye å feire: Vi har feiret at vi sammen med et 40-tall forfattere har gitt ut 75 serier i løpet av våre 20 år. Vi har feiret at Cappelen Damm er den viktigste og største leverandøren av folkelig lesestoff til det norske folk. Vi har feiret at vi på 20 år har trykket og spredd 75 millioner bøker over hele Norge – og noen sågar utenfor landets grenser. Men vi har framfor alt feiret lesegleden! Den er vanskelig å måle, denne lesegleden våre forfattere skaper, forfattere som deg, Martine. Men vi opplever den daglig i form av telefonsamtaler til kundeservice, brev og mailer til redaksjonen og forfatterne, i møter med lesere på vandringer eller signeringer. Vi har til og med opplevd at en statssekretær i Kulturdepartementet takket oss for lesegleden.

Kjære Martine, du var ei lita tøtte på fire år, du hadde ikke en gang begynt å lese, da noen av oss begynte å spre leseglede i form av lange, engasjerende, rørende, lykkelig fortellinger. Nå er vi stolte og lykkelig over å ha deg med i familien vår, denne lesegledefamilien. Velkommen skal du være, velkommen er også Maiken, og lykke til – både du og Maiken og det Sølvbåndet som binder sammen deg og dine lesere.

Kake-og-kanapeer

Kakeskjæring

Signering

Publikum