NorskeSerier har forfattere overalt!

liv1 Mange vet kanskje at Ellinor Rafaelsen har skrevet på de forskjelligste steder i verden, bl.a. på Svalbard, men også Liv Almendingen lever og skriver i utlandet – nærmere bestemt i Spania, på Costa Blanca. Der bor familien i et vakkert hus i utkanten av den vesle byen Polop.

Livs første serie, Sagaen om Sunniva, er slutt, og hun skriver nå på en ny romanserie med et helt annet tema og fra en helt annen tid, men når og hvor er foreløpig en hemmelighet!

Liv gjør imidlertid mer enn å skrive. Hun og og hennes mann Øystein driver også den sjarmerende, ufattelig innholdsrike bokhandelen i den vakre byen Alfaz del Pi, som ligger en kort kjøretur fra Polop. De har mange faste kunder, og Den Norske Bokhandelen er et svært populært innslag i byen.

Ryktene sier at familien setter kursen tilbake til Norge om noen måneder. Det kan bli litt av en forandring, som disse bildene viser, men vi i forlaget gleder oss stort og ønsker dem hjertelig velkommen!

Sagaen om Sunniva er nå tilbake på lager, og kan kjøpes i sin helhet på nettbutikken vår!

liv2