Gratulerer Trine, med hovedbok i Hobbyklubben!

strikk til liten og stor_forside
Strikk til liten og stor av Trine Angelsen

Flere millioner lesere har hatt gleden av å lese Trine Angelsens romanserier som Havets datter, Thea og Hverdagsengler fra perm til perm. Trine er en kreativ dame, og nå debuterer hun med sin tredje strikkebok Strikk til liten og stor. Ikke nok med det, boken er også blitt valgt ut som hovedbok i Hobbyklubben. Gratulerer så mye Trine, dette fortjener du!

Trine Angelsen har hentet idéer og inspirasjon til denne strikkeboken fra sitt  eget nærmiljø og menneskene rundt seg. Her finner du strikkeprosjekter  for enhver smak, med varierende vanskelighetsgrad. Lek med fargene, gjerne med andre enn de du finner i boka, for å sette ditt helt personlige preg på plaggene du strikker.

«Jeg elsker garn, farger og mønster. Jeg liker også store plagg, små plagg, ensfarget og mangefarget. Noen ganger koser jeg meg med en stor genser foran tv, eller når jeg planlegger nye bøker. Andre ganger må det være smått og gå fort unna. Særlig slike ta med på tur-håndarbeid. Jeg henter idéer og får inspirasjon fra mennesker og dyr, og på den måten ble Strikk til liten og stor skapt. Melle-genseren og Bjørnars votter er bare to av plaggene jeg fant personlige navn til. Planen var at det skulle være oppskrifter og plagg for enhver smak i denne boken. Har du litt erfaring med strikking, er denne boken helt overkommelig. Lek med farger, og velg gjerne andre enn det jeg har brukt. Dermed har du nesten et helt annet plagg – med ditt personlige preg. Er det noe du ikke forstår, så be om hjelp. Betjeningen i garnbutikker er dyktige i sitt fag, og kan sikkert gi deg mange råd og tips. Det er stort sett bare rett og vrang som er brukt her. Strikker du diagram for første gang, så start fra høyre (eller ved merket for ønsket størrelse) og gjenta linjen ut omgangen. Deretter neste rad. Noen av genserne har rundfelling, som kan høres innviklet ut første gangen. Men les oppskriften nøye, så går det som en lek. Og ikke minst slipper du monteringen etterpå. Strikking skal være kos, avslappende og inspirerende. Jeg håper denne boken oppfyller dette. Lykke til!», legger forfatteren til.

Selv om den nyeste strikkeboken nå er ferdig, ligger ikke Trine på latsiden. Senere i år kommer hun nemlig ut med en helt ny serie, så det er bare å begynne og glede seg!

Strikk til liten og stor kan kjøpes i bokhandelen eller på nettsiden vår.
Den er selvfølgelig også tilgjengelig hos Hobbyklubben på nett og telefon: 815 59 200.

bouquet-of-flowers-406991_640
Blomster er vel fortjent, Trine!

En liten smakebit fra boken, kan du lese her.

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *