Vinterstemning på Finnskogen

finnskogenHandlingen i Soloppgang foregår på Finnskogen. Når du leser, kan du kjenne den friske skogduften og føle mystikken mellom trærne. Hemmeligheten bak den magiske følelsen, er at Jorunn ofte befinner seg på Finnskogen når hun skriver Soloppgang.

Hennes beste rekreasjon er å dra til hytta på Finnskogen og skrive. Da koser hun seg glugg i hjel. Når solen skinner over vinterlandskapet, tar hun gjerne med seg et lunt pledd og den bærbare datamaskinen, og så setter hun seg godt til rette foran et lite bål. Der, midt i skogen, skriver Jorunn godt. Der har hun verdens vakreste utsikt, og når tåken letter opp fra innsjøen, finnes det knapt et bedre sted å være.

jorunn

Jorunn og utsikten på hytta.

jorunn2

Vakre vinterdetaljer fascinerer og inspirerer.

 

Neste bok i serien Soloppgang heter Den store kjærligheten, og kommer i salg i dag. Du finner den i butikken, eller på nettsiden vår her.

Tekst: Lisa Svendsen

Foto: Jorunn Johansen

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *