Konkurranse – Våre vakre bunader

Helt siden konfirmasjonen har jeg vært den stolte eier av Hallingdalsbunaden fra Gol. I voksen alder fikk jeg også sydd meg en stakk fra Ål i Hallingdal. Men jeg er ikke den eneste i redaksjonen som vet hva jeg skal ha på meg 17. mai. Lisa ifører seg festbunaden fra Trysil, Ida Korsvold kan velge mellom dovredrakt eller festdrakt fra Gudbrandsdalen, Bjørg tar på seg beltestakken fra Vest-Telemark, Hege ifører seg Sognebunaden og Oda stiller i Ringeriksdrakt fra Ringerike.

Nedenfor finner du noen detaljer fra våre bunader og drakter. Kan du fortelle oss hvilke det er, i riktig rekkefølge?  Vi trekker en heldig vinner som får en bunadsbok!

Send epost med svarene til norskeserier@cappelendamm.no innen mandag 26. januar kl 12.00.

1.12.23.34.45.56.67.78.8

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *