«Superabonnenten» Monica!

Superleser3Monica er vår beste abonnent. Hun abonnerer nå på hele 22 serier og har lest det meste vi har gitt ut tidligere. Vi følte det var på sin plass å gi Monica en liten ekstra hilsen, så vi kontaktet henne og avtalte et møte! Vi troppet opp på døren hennes med blomster, gave og store smil, spent på hvem denne lesehesten av de sjeldne var.

Og lesehest er hun. Vi mistenker at hun kanskje har forhandlet seg frem til flere timer i døgnet enn oss andre, for Monica er en driftig dame. Hun jobber på hovedarkivet hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus og tar Arkivakademiet på Høgskolen i Oslo.

Hun kan lese en bok på en dag. Gjerne flere hvis hun har tid til det, men hun synes stort sett at det holder med én. Favorittserien hennes er Maria av Svaneberg, men hun har også mange andre hun er glad i, blant annet Ingebjørg Olavsdatter, Fossefall og Jordmoren.

Hun har stor interesse for slektsforskning og liker godt når det er et historisk rammeverk i serien.

Monica har en egen hjemmeside. Der skriver hun om alle bokseriene hun har lest, både hos Cappelen Damm og andre forlag. Hun gir kommentarer, setter karakter, og så legger hun ved fotografi og filmtrailer, der det finnes. Hun har også lagt ut en diktsamling og en egenprodusert roman på hjemmesiden.

Hjemmesiden til Monica finner du her: http://www.lesehest.net/