Min drømmeferie – Del 1

En av godbitene på NorskeSeriers hjemmeside i mars er muligheten til å vinne et gavekort på 10 000 kr. Vi nordmenn er reiselystne folk, og det gjelder også forfatterne våre. Vi tok runden og spurte dem hvor de helst ville reist på ferie.

MERIAN Madeira Hoch ueber MadeiraElisabeth Hammer – Misteltein
Min drømmeferie tror jeg må være Madeira, Atlanterhavets blomsterhage. Jeg har vært der flere ganger, første gang på midten av 80-tallet, og forelsket meg i frodigheten, de vakre blomstene, de klare fargene, klimaet og kulturen. Enkelte morgener, når lyset ute er ekstra skarpt og har en klar blå eller rosa farge, vandrer alltid tankene tilbake til Madeira og blomsterprakten på den lille atlanterhavsøya.

Frid Ingulstad – Sønnavind, Ildkorset
For to år siden ferierte familien en uke i Kroatia, nærmere bestemt på den lille øya Lopud.
Det var paradis!  En liten bilfri øy, med et svært hotell som var bygd i vinkel, slik at alle hadde egen balkong med utsikt til sjøen. Sol hele uken (det var siste uke i juni) krystallklart varmt vann, koselige turstier, daglige tilbud om utflukter (f.eks. til Dubrovnik, padletur, tur til grotter osv.) og foran frokostverandaen et vell av vakre blomster, palmer og frodig vegetasjon.  Se Lopud-reiser på Internett.  Min drøm er en gang å få komme dit igjen.

maldivesMay Lis Ruus – Nattmannens datter
Min drømmeferie ville gått til Seychellene eller Maldivene, fordi det ser så fantastisk nydelig ut der, med de hvite strendene og det turkisblå havet.

Trine Angelsen – Havets datter, Breidablikk
For meg er Lofoten det beste stedet å feriere. Jeg har gode minner fra lyse sommernetter da vi fisket småsei og så midnattssolen forsvinne i havet. Vi er så heldige at vi har hytte der nå, og kan nyte både sommer og vinter der jeg tråkket mine barnesko. Lofoten gir meg både påfyll og en indre ro, og anbefales på det sterkeste.

Jane Mysen – Flammedans
Jeg er som så mange andre glad i å reise, men er ikke spesielt opptatt av storbyer og andre tett befolkede områder. Min fineste ferie hadde jeg på Island, hvor jeg i ti dager kjørte omkring på øya og opplevde den storslagne naturen på nært hold. For hver sving kunne jeg nyte noe nytt og spennende: Isbreer, fosser, islandshester, geysirer, laguner, ørkenområder, frodige fjell og daler. Derfor er jeg fascinert av Island, og kommer til å reise dit igjen. Jeg kan vanskelig tenke meg et mer interessant reisemål.

Liv Almendingen – Sagaen om Sunniva
Etter å ha bodd i Spania i tretten år, fartet mye rundt i verden, og trålet Europa på kryss og tvers med campingbil, er drømmeferien min et par dovne uker i Norge. Jeg vil bo på ei hytte langt inni skogen, gå turer langs gamle sauetråkk, fiske abbor til sola går ned, og få myggestikk. Kanskje går drømmen i oppfyllelse nettopp i år, for da flytter hele familien tilbake til gamlelandet.

kiliAnne Marie Meyer – Odelsjenta
Jeg liker fjell, høye fjell.  Min drømmeferie er klatring på Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro i Tanzania.

Martine Strømsnes – Sølvbåndet
Mitt drømmereisemål er Island, og dit skal vi i løpet av året. Jeg drømmer om Island på grunn av spennende historie, vakker og storslagen natur, interessante utflukter, og ikke minst garnproduksjonen av den islandske ullen.

 

For å benytte deg av de Elleville tilbudene på nettsiden vår, og være med i trekningen av reisegavekort klikk her.