Outlanderfeber: som bok og TV-serie

outlander

Outlander, boken bak TV-serien, har blitt utgitt i 27 land. Oversatt til 24 språk. Solgt i over 25 millioner bøker.

I Outlander blir du kastet 200 år tilbake i tid – i armene på en fredløs kriger!

 

Claire er sykepleier under annen verdenskrig. Etter krigen drar hun på ferie med mannen sin i det skotske høylandet, og der kommer hun over en ring av steinstøtter. Idet hun trer inn i ringen, blir hun slynget inn i en annen tid – og havner midt i et blodig slag mellom kiltkledde skotter og engelske rødjakker – i året 1743.

Hun blir tatt til fange av skottene og beskyldes for å være engelsk spion. I en ukjent verden full av farer og intriger, tiltrekkes hun av den unge krigeren Jamie. Men hvem kan hun egentlig stole på, og hvordan skal hun komme seg tilbake til sin egen tid?

 For bare seks uker siden hadde jeg plukket markblomster oppe i de skotske fjellene for å ta med hjem til min mann. Nå var jeg stengt inne i et rom i et landsens vertshus og ventet på en helt annen ektemann som jeg knapt kjente, med ordre om å fullbyrde et tvangsekteskap …

 

Redaktør Lisa er strålende fornøyd:

«Endelig er den her igjen! Det er en glede å være redaktør for nyutgivelsen av denne moderne klassikeren. I mange år har det vært helt umulig å få tak i boken, men nå er den på plass i bokhandlene. Jeg har alltid vært fascinert av ideen om å reise i tid, og ingen beskriver det bedre enn Diana Gabaldon. Spenning, action, kjærlighet, lidenskap og massevis av humor – intelligent underholdning på sitt beste. Kos dere!»

lisa_outlander«Vidunderlig og fantastisk eventyr, perfekt leseglede.»

San Francisco Chronicle

«En fest for lesere som hungrer etter skotsk historie, heltesagn og romantikk.»

L.A. Daily News

«En god, gammeldags må lese-bok. Med en blanding av historiefortelling, romantikk og eventyr.»

The Cincinnati Post

«Fascinerende. Tilfredsstillende. Etter siste side er det vanskelig å gi slipp på hovedpersonene.»

Daily Press

 

Diana Gabaldon (f. 1952) har skrevet flere bøker i den populære Outlander-serien. De er på bestselgerlistene verden over og har solgt over 25 millioner eksemplarer.