Feiring på forlaget

Om du har ringt, skrevet brev, epost eller lignende til kundeservice noen gang, er kjangsen stor for at du har vært i kontakt med Elisabeth. Siden 1982 har hun vært en del av forlaget, den gang Hjemmet bokforlag, og hun vet alt som er verd å vite om NorskeSerier. Nå har hun fylt 60 år, og i går feiret vi henne.

IMG_1403Hilsen fra Kollegaene.

Kjære omsorgsfulle, humoristiske og snille Elisabeth.

Du er en positiv kvinne som vi alle setter svært høyt. At du er både en blid og seriøs dame- det vet vi alle, men at du i tillegg er syklende er det kanskje ikke alle som vet.

Grytidlig om «morran» inntar du din stilling med et royalt smil  og i et hundeluftende tempo kaster deg over dagens utfordringer med omsorg og glimt i øyet- ingenting kan stoppe denne livsnytende kvinnen fra Toten. De er laget av et eventyrlystent materiale.

Din lojalitet er sporty og morsom, din arbeidsvilje reiseglad og ditt humør er alltid camperende.

Når vi i dag skal hylle deg på din 60 års dag, så er det viktigste få frem at du er både ung til sinns, og levende…og derfor er vi så glad i deg.

Vi ønsker derfor i felleskap å løfte glassene og rope ut til denne hjelpsomme kvinnen hvor dedikert og engasjert hun er, og avslutte det med et høyt hurra!!!! … og husk : Alt før 60 er en oppvarming

HURRA!!!!!

Stor klem fra oss alle.

 

kake