100-bokklubben

Merete Lien leverte nylig manus til sin bok nummer hundre! Hun er den fjerde forfatteren som har nådd denne milepælen på forlaget vårt.

Frid Ingulstad er, som dere sikkert gjettet, en av de fire med sine historiske dronningsagaer og fortellinger fra arbeiderlivet langs Akerselva i Sønnavind. Ellinor Rafaelsen, med sine eventyr fra det kalde nord og ut i den store vide verden, hun er også med. Jane Mysen og taterne har så langt danset seg gjennom 68 bøker, og før det tok hun oss med helt tilbake til vikingtiden og til det svingende tyvetallet. Og nå har altså Merete Lien blitt med. I Sørlandsperlen Kragerø utspiller handlingen i Rosehagen seg. Om Emily og hotellet Den hvite rose, om løgn og sannhet, om svik og kjærlighet. Hennes tidligere serie, Barn av stormen, foregår ikke veldig langt unna, ute i havgapet på Jomfruland, og handler om losjenta Agnete.

Hundre bøker, det er mye leseglede, det!

100bok