Forlag og feiring i Fauske!

Fredag 3. juli pakket vi snippeskene våre og hoppet på flyet til Nordland. Det var lansering av Breidablikk og feiring av forfatter Trine Angelsens 50-årsdag som stod på agendaen. Med koffertene fulle av presanger, bøker og en og annen overraskelse troppet vi opp på Bodø flyplass i nordlandsstormen.

Første stopp var City Nord kjøpesenter i Bodø. Her hadde vi fullt opplegg med signering, plakater, bøker, fans, og Avisa Nordland tok turen for å intervjue Trine.

IMG_8628litenFlere hadde fått med seg at Trine var innom og signerte. Både små og store fans kom.IMG_8621

Trine fikk denne utrolig morsomme Trine-dukken laget av en leser. Legg merke til strikkekurven med garn og Havets datter!

Etter Bodø vendte vi nesen mot Fauske! Etter en signeringsrunde på Rema 1000 tok vi kvelden med mat og hygge.

Lørdag var det tid for utforskning. Som søringer flest er vi veldig opptatt av å se nordlandsnaturen. Markedsavdelingen dro derfor på oppdagelsesferd!

landet2

Det viste seg at vi ved en tilfeldighet hadde havnet på nabogården til Trine. Her var det en selskapssyk hest, en sulten kanin og uslåelig utsikt.

IMG_8720Det var riktig Idyllisk i Fauske.

Vi ble senere fortalt det er faktisk er denne gården som er på melkekartongene til Tine meierier!

Om kvelden var det duket for fest! Trines familie og venner var til stede, og trofaste Dennis underholdt alle. Vi fikk også hilse på Trines barnebarn, en 8 måneder gammel hjerteknuser ved navn Håkon.

IMG_8724b

Forlagssjef Tomas Algard holdt en følelsesladet tale for Trine. Han overrakte Gullboken, en av de gjeveste utmerkelsene vi har!

Untitled-2

IMG_8765

Både Trine og Tomas var rørt til tårer.

IMG_8740Dennis lå trofast ved matmors føtter.

Vi fikk også muligheten til å bli med inn på Trines «Kåntårn» og skrivehule. På veggen står det skrevet Amor Vincit Omnia, latin for «Kjærlighet overvinner alt!» Også garnsamlingen var på plass.

Untitled-3

IMG_8779b

Og superkoselig utsikt mot fjorden!

Vi takker Trine Angelsen og familie for en super helg i Nordland og gratulerer med 50-årsdag og lansering av ny serie!