Sommer hilsen fra Willy Ustad

Da er det ferie og sommer, etter hva folk sier.

Vi forfattere er befridd for slikt som stemplingsur og faste tider, men vi er befridd fra feriepenger også, så de fleste av oss jobber vel stort sett som vanlig. Unntatt slike som jeg, som hever pensjon, som det heter.

Jeg for min del synes Erna og Siv også burde heve pensjonen min, men det er en annen sak -.

Det leses en del serier i sommerferiene, har jeg forstått.

Jeg satt i gloheite sommervarmen en gang og leste om vinter og pelsjegerliv i Alaska. Det fungerte ikke all verden, så jeg håper at dere har lest dere forbi Eyvind og Kolruns kamp for livet i snøstormen. Går liksom dårlig sammen med solfaktor 15, vil jeg tro.

Så håper jeg bare at alle får litt sol, litt avstressing og får ladet batteriene litt.

 

Hilsen Willy.

Willy Ustad fotografert under og etter boksignering og foredrag i Steinkjer.