En liten hilsen fra Ellinor

Veien hjem 1Mandag 24. august lanserer vi Ellinor Rafaelsens nye serie, Veien hjem. Første bok blir sendt til alle våre abonnenter i løpet av de neste ukene. Vi gleder oss masse til å dele denne serien med deg, og håper du gleder deg til å lese den!

I første bok har Ellinor skrevet en liten hilsen til alle leserne sine. Den lyder sånn:

Kjære lesere.

I Veien hjem møter du en hyggelig familie bosatt i Tromsø by på slutten av 1920-tallet. Kapteinsdøtrene Kornelia og Katrine lever et liv på solsiden, uvitende om at en dag vil en av dem bli tvunget bort fra skjebnens forutbestemte vei, den andre må selv velge sin fremtid. At skjebnens veier er uransakelige, og at det kan virke håpløst å finne Veien hjem når livets sti blir mer lik en vanskelig labyrint enn en strak og oversiktlig vei fra fødsel til død, får begge erfare i altfor ung alder …

Jeg håper dere vil ta fatt på denne første boken i den nye serien og bli kjent med de to søstrene fra Tromsø, og at dere vil følge dem gjennom livet på den lange og kronglete Veien hjem.

Vi går mot en ny høst, og høsten er vel lesetid fremfor noen annen årstid. Kos dere!

Vi ”snakkes” på Facebook eller på forlagsbloggen.

Hilsen til dere alle fra Ellinor.

Ellinor Rafaelsen