Stiller ut på Norges lengste utstilling

Kreativ

Søndag 16. august, fra kl. 11 – 17, er det tid for Norges lengste utstilling. Den er i Drammen, er på 1,6 km, og jeg skal være med!

Hver av oss kunstnere får utdelt 20 meter fortau som vi skal fylle med malerier eller hva det nå er vi ønsker å stille ut. Jeg skal ha med meg en rekke malerier malt i akryl, det minste er 20 x 20 cm, mens det største er over 2 meter langt.

Men først skal Jan Erik og jeg opp på setra på Forollhogna, hvor vi skal skrive og virkelig leve oss inn i Rebekka og Ulfs univers. Det er noe vi begge ser veldig frem til.  Jeg har pakket med meg malersaker, og har tro på at det blir vær til å male ute. Så kan jeg male på setra slik Rebekka gjorde.

Jeg håper at noen av leserne våre tar seg tid til en tur til Drammen, og stikker innom stedet der jeg og Jan Erik står. Jeg tror det bli en veldig morsom begivenhet.

Hjertelig velkommen til alle sammen!

Sensommerhilsen fra Annikki Torgersen

Bilde
Et av Annikkis mange flotte bilder
Bilde2
Kom på utstilling og se flere av Annikkis bilder!