Veien hjem + 70 år = HURRA!

Hipp, hipp, hurra! Ikke bare er Ellinor Rafaelsens åttende romanserie i salg i dag, hun fyller også 70 år. Gratulerer så mye med dagen, Ellinor!

I dag er det Ellinors dag; Veien hjem er i salg – på bursdagen hennes! Kanskje du har fått og lest første bok allerede? Vi er kjempespente på å høre hva du synes! Dersom du ikke har fått første bok, kan du bestille den helt gratis her.

I ettermiddag skal vi ha lanseringsfest for Ellinor, og vi skal selvfølgelig legge ut bilder fra feiringen her på bloggen og på Facebook-siden vår. Så følg med!

Ellinor

Hilsen fra Ellinor
I første bok i Veien hjem har Ellinor skrevet en liten hilsen til alle leserne sine. Den lyder sånn:

Kjære lesere.

I Veien hjem møter du en hyggelig familie bosatt i Tromsø by på slutten av 1920-tallet. Kapteinsdøtrene Kornelia og Katrine lever et liv på solsiden, uvitende om at en dag vil en av dem bli tvunget bort fra skjebnens forutbestemte vei, den andre må selv velge sin fremtid. At skjebnens veier er uransakelige, og at det kan virke håpløst å finne Veien hjem når livets sti blir mer lik en vanskelig labyrint enn en strak og oversiktlig vei fra fødsel til død, får begge erfare i altfor ung alder …

Jeg håper dere vil ta fatt på denne første boken i den nye serien og bli kjent med de to søstrene fra Tromsø, og at dere vil følge dem gjennom livet på den lange og kronglete Veien hjem.

Vi går mot en ny høst, og høsten er vel lesetid fremfor noen annen årstid. Kos dere!

Hilsen til dere alle fra Ellinor.

Her kan du se lanseringsfilmen vi har laget til Veien hjem:

Og i denne filmen forteller Ellinor litt mer om hva Veien hjem handler om og hvor hun finner inspirasjon:

Vil du abonnere på Veien hjem? Blir du abonnent før 15. september, blir du også med i trekningen av 10 000 kr! Klikk her for å abonnere.