Anne-Marit vant reisegavekortet

Breidablikk_omslag_bok1_CD (1)Vi fikk inn hele 776 svar i Breidablikk-konkurransen, hvor du kunne vinne et reisegavekort på 10 000 kr ved å svare riktig på tre spørsmål fra boken. Nå er vinneren trukket, og den heldige er:

Anne-Marit Harr!

Anne-Marit turte nesten ikke å tro at hun hadde vunnet, så hun måtte ta en telefon til oss for å dobbeltsjekke at det ikke var tull. Og det var det selvfølgelig ikke! Da hun ringte fikk vi samtidig spurt henne om hvor hun vil reise, og det viste seg at hun allerede er på reisefot. På lørdag setter hun seg på flyet til Kreta, så gavekortet skal hun spare til senere. Kanskje det blir en tur til Gran Canaria når det begynner å bli kaldt i Troms, hvor hun bor.

Anne-Marit leser fire serier: Sønnavind, Ildkorset, Breidablikk og Sølvbåndet. Hun har ingen favorittserie, men synes det er veldig artig å lese om historiske hendelser fra nærområdet. Både Breidablikk og Sølvbåndet utspiller i nærheten av Anne-Marits bosted, så de synes hun er ekstra spennende å lese.

Den første serien Anne-Marit leste var Sønnavind, og hun liker serieromaner fordi de er både historiske og lettleste.

Vi gratulerer Anne-Marit og ønsker henne en riktig god tur!

Og her kommer svarene på spørsmålene i konkurransen:

Hva het kona til Gabriel og hva hendte med henne og barnet?
Kona til Gabriel het Rosa, og både Rosa og barnet døde under fødselen.

Hvor reiser Truls?
Truls reiser til Lofoten og lofotfisket.

Hva heter de to gamle søstrene som bor i det okergule huset?
De heter Tora og Betsy.

Sydenbilde
Kanskje det blir en tur til sydligere strøk for Anne-Marit?