Finner du en av gullbillettene?

Breidablikk_omslag_bok3_CDHusker du da Charlie fant gullbilletten i sjokoladen sin? Nå kan du bli like heldig som Charlie!

Abonnerer du på Breidablikk, Trine Angelsens serie? Da bør du lete godt gjennom tredje bok i serien. Vi har nemlig lagt fem gullbilletter i helt tilfeldige abonnementsbøker! Finner du en av gullbillettene, vinner du et GRATIS opphold for to personer på et valgfritt Thon-hotell i Norge.

Har du funnet en gullbillett?
Ta kontakt med NorskeSerier v/Ingunn Sandaker på tlf. 95 16 00 96, eller send gullbilletten til: Cappelen Damm v/Ingunn Sandaker, 0055 Oslo. Husk å legge ved navn, adresse og telefonnummer.

Flere gullbilletter
Gullbillettene blir kun lagt i abonnementsbøker, ikke i bøker som selges på nett eller butikk. Vi kommer til å legge gullbilletter jevnlig i utvalgte abonnementsbøker fremover, så det lønner seg å abonnere! Bli abonnent her.

gullbillett