Hvem vant Supergavekortet og reisegavekortet?

Omslag_Veien-hjemVi har hatt to konkurranser i forbindelse med lanseringen av Veien hjem, og nå er vinnerne trukket!

Supergavekortet
Ble du abonnent på Veien hjem innen 15. september? Da var du automatisk med i trekningen av Supergavekortet på 10 000 kr!

Vinneren ble Helle Andersson fra Drammen! Helle ble utrolig glad da vi ringte for å overbringe den gledelige nyheten, men hun visste ikke hva hun skulle bruke gavekortet på. Hun har mange valgmuligheter, blant annet klær, sko, reiser, interiør, elektronikk m.m. Helle abonnerer på hele fem serier, så kanskje hun vil unne seg en ny godstol eller sofa til lesestundene?

Reisegavekortet fra Star Tour
På nettsiden vår, norskeserier.no, var du med i trekningen av et reisegavekort på 10 000 kr fra Star Tour dersom du svarte riktig på tre spørsmål om Veien hjem. Hele 634 personer deltok, og vinneren ble Unni Mjelde fra Godvik! Unni var usikker på hvor hun ønsket å dra, men det blir kanskje til et sted hvor hun kan nyte late lesedager under en parasoll? Vi ønsker Unni en riktig god tur!

NB: Vi gir også bort et Supergavekort på 10 000 kr til en tilfeldig person som blir abonnent på Julie innen 1. november! Klikk her for å abonnere.

Sydenbilde