Et unikt prosjekt er fullført

Sagaen om Eyvind Bolt1_ForsideFortellingen om Eyvind Bolt har nå kommet til niende og siste bok i serien. Dermed har et ganske unikt prosjekt landet trygt. Og det flotte ryggbildet er komplett.

Willy Ustad fra Inderøy i Nord-Trøndelag brukte sju år på å skrive historien om en ekte norsk helt i svartedaudens tid. Og nå har Cappelen Damm brukt i overkant av ett år på å gi ut Eyvind Bolt-sagaen i ni bind. Og tusenvis av lesere har latt seg fascinere. Willy Ustad selv mener Eyvind Bolt er det beste han har skrevet. Han nærmer seg hundre utgivelser.

Dagbladets anmelder Cathrine Krøger skrev at serien har «ondskap, mot, drama, trollkunst og kjærlighet.» Og hun fortsatte begeistret med at «Ustad er en uhyre proff spenningssnekker. Her er kamper i trange smug, overfall, dramatisk flukt, voldtekt, mordbrann. (…) Drevne Willy Ustad kan sin sjanger.»

Selv om siste bok i serien om Eyvind Bolt nå er trykket og utgitt, er det fortsatt mulig å få tak i serien. Mange lesere foretrekker å vente til en serie er komplett før de begynner å lese. Da slipper de å vente og kan få hele historien i en lang og god jafs. Både pocketbøkene og ebøkene i serien kan kjøpes i bokhandelen vår, NorskeSeriers nettbutikk.

Stor takk til Willy Ustad, som har gitt oss en stor leseopplevelse!

Eyvind Bolt
Ni bøker i bokhyllen gir et fint bilde av helten Eyvind Bolt. Alle omslagene er fotografert og bearbeidet av Eline Myklebust Madsen.
Willy Ustad fotografert under og etter boksignering og foredrag i Steinkjer.
Willy Ustad signerer bøker til noen av de tusenvis av lesere som har latt seg fascinere av historien om Eyvind Bolt og hans kamp mot svartedauden og maktovergrep i dens kjølvann. Foto: Simon Aldra.