100 ganger hurra for Merete

  Rosehagen_1  Rosehagen 51  Rosehagen64

Er det ikke fantastisk at Merete Lien har skrevet 100 bøker? Eventyret begynte med 36 utgaver av Barn av stormen, en dramatisk og romantisk fortelling fra Kragerø på slutten av 1700-tallet. Serien fikk mange trofaste lesere, noe den virkelig fortjente. Merete, som også har skrevet tre enkeltstående romaner, ble begeistret for  serielitteraturen, og fortsatte med serien dere kjenner så godt, Rosehagen. Med utgivelsen av bok 64 har hun altså lagt et hundre serieromaner bak seg, og er en fullbefaren serieforfatter.

Som hennes redaktør må det være tillatt å skryte litt i en sådan stund! For hver eneste gang jeg gjennomgår en ny Rosehage-bok, slås jeg av hvor frisk og ny den er. Merete gjør mye annerledes i bøkene sine, hun lar hovedpersonen skifte miljø, og det skjer stadig noe nytt og uventet i livet deres. Som vanlig i serielitteraturen, snakker vi her om sterke kvinner som bryter med mange av tidens konvensjoner, og som også skiller seg ut på andre måter. Jeg gleder meg til hver ny bok, og håper selvfølgelig, som sikkert mange andre, at serien Rosehagen kommer opp i et tresifret antall!

Gratulerer, Merete!

Denne hilsenen fra Merete finner du i Rosehagen 64, som er i salg nå:

Hilsen fra Merete

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *