Nye serie i februar: Hjertets røst

HjertetsrostVi har lenge båret på en liten hemmelighet, men i dag klarer vi ikke å holde oss lenger: 

Mandag 8. februar lanseres Sigrid Lundes nye serie! Tittelen er Hjertets røst, og vi kan love deg en uforglemmelig kjærlighetshistorie!

Sæterdalen, 1899:
En reisekiste, en gammel bibel og en splitter ny jordmorveske er alt Gjertrud har med seg når hun kommer til Sæterdalen i det Herrens år 1899. Jordmorlønnen utbetales like ofte i egg eller smør som i penger, og Gjertrud har ingen mann til å forsørge seg, så det er smått stell i jordmorhuset. Men hun klager ikke, for hun har et brennende ønske om å hjelpe bygdens kvinner.

Gjertrud blir vel mottatt, men mange undrer seg på hvorfor hun er ugift. Det mangler i hvert fall ikke på oppmerksomhet fra bygdens menn. Håndverkeren Aslak gjør seg rett som det er en tur opp til jordmorhuset, og hun ser varme i det blå blikket hans. Selv ønsker hun også å finne en livsledsager, men hun holder igjen. For inne i henne er det et mørke; en synd som gjør at hun trekkes mot det forbudte …

– Jeg vil ikke fortelle deg hva folk sier om deg. Det er bare noe de smører sammen.
– Aslak, jeg skal høre hvert eneste ord!
– Jeg vet at det ikke er sant …
– Hvert ord! gjentok hun langsomt, nesten truende.

 To sterke menn.
En kvinne som følger sitt hjerte.
En uforglemmelig kjærlighetshistorie.

Vi vil legge ut mer informasjon om Hjertets røst i ukene frem mot lansering, så følg med! 

Hjertets-røst_Nyhetshjul

BLI ABONNENT ALLEREDE I DAG – FÅ LOMMEBOK OG BOKEN OSTEKAKER
Det er en stund til lanseringen av Hjertets røst, men det lønner seg å bli abonnent allerede nå! Hvis du blir abonnent innen 15. januar, får du både en flott lommebok og boken Ostekaker – HELT GRATIS. I tillegg får du som alltid første bok i abonnementet gratis.

Om lommeboken:
Velg mellom sort og og brun! Dette er en elegant og romslig lommebok, med lommer til kort og sedler og glidelåsrom til mynter. Her får du plass til det meste!

Om Ostekaker:
Ostekake er populært, det er enkelt å lage, tar kort tid og smaker forfriskende og deilig. Her får du 60 velprøvde klassiske oppskrifter og moderne ostekaker med nye og spennende smakskombinasjoner. Verdi kr 299,-

Klikk her for å abonnere.