Årets julebord

Når forfattere, konsulenter og forlagsfolk samler seg til NorskeSeriers julebord i begynnelsen av desember, handler alt om tradisjon. Vi er del av en lang fortellertradisjon, som henter sine røtter ved leirbålene for tusener av år siden. Vi gir det norske folk historier om livet i gamle dager – tradisjonslesing. Julebordet er en tradisjon som i tjue år har samlet denne gruppen til hygge og utveksling av erfaringer – denne gang på hotell Bristol i Oslo sentrum.

Alle bilder er tatt av redaktør Berit.

_DSC0127
Kvelden ble innledet med mingling og flerstemt sang. Redaksjonssjef Oda hadde samlet koret sitt til tre vakre julesanger.
_DSC0135
Konsulent Espen, forfatter Trine Angelsen og redaktør Lisa
_DSC0130
Dekket til elegant julebord på Bristol.
_DSC0154
Forrett: ørret med eggekrem
_DSC0158
Andebryst med deilig tilbehør.
_DSC0188
Dessert: sjokoladetrøffelkake med marengs og sorbet.
_DSC0140
Forfatter Inger Harriet Hegstad, konsulent Margrete og forfatter Ellinor Rafaelsen.
_DSC0163
I sin tale framholdt forlagssjef Tomas Algard årets jubilanter: Ann Christin Gjersøe, Christin Grilstad Prøis, Trine Angelsen, Jan Erik Ødegård, Ellinor Rafaelsen og Frid Ingulstad har alle fylt runde år i 2015. Trine og Ellinor har til og med feiret seg selv med hver sin nye serie – med første bok i salg akkurat på selve fødselsdagen sin.
_DSC0142
Redaksjonssjef Bjørg i samtale med forfatter Eva Stensrud.
_DSC0193
Nissen kom selvsagt med gaver til snille forfattere. Her får han hjelp av nissemor og konsulent Margrete.