Tusen takk til alle som har lest Sølvbåndet

Kjære leser,

Solvbandet15Aller siste bok av Sølvbåndet er nå i salg. Forhåpentligvis har serien gitt deg mange hyggestunder, hvor du har drømt deg bort til lyden av sleggeklang og rallarenes muntre arbeidstrall. Jeg håper du har likt å tilbringe kveldene i Varmestuen sammen med Agnes, og kjent på Maikens blodslit i brakka. Danset litt inni deg sammen med rallarlaget en lørdagskveld i Botn, og sittet stille og pyntelig på møte i kvinneforeningen. Trukket på smilebåndet og kanskje tørket tårer av historien til to søstre, som kanskje ikke var så ulike som de skulle tro…

Å få skrive Sølvbåndet var en drøm som gikk i oppfyllelse for meg. Jeg har gått med historien i meg så lenge, og den har føltes så levende. Lokalhistorien til min hjemby ligger meg nært om hjertet, og det har betydd mye for meg å få dele den med deg som leser.

Tusen hjertelig takk til hver og en av dere som har lest og fulgt hele serien. Tusen takk til alle som har tatt kontakt og kommet med fine ord om Sølvbåndet. Det har betydd så masse å få høre fra dere, både ris og ros, morsomme kommentarer og bemerkninger, og fra alle som bare har sagt hei.

Jeg er takknemlig og glad for at jeg har så gode og engasjerte lesere!

Varme klemmer fra Martine

Lansering av Sølvbåndet
Vi mimrer tilbake til lanseringen av Sølvbåndet, i 2014. Redaktør Ida og konsulent Espen står bak Martine.

PS: Har du ennå ikke lest Martines serie fra Nordland? Du kan bestille Sølvbåndet 1 helt gratis på nettsiden vår.