Les Hjertets røst som e-bok allerede nå

Det er fortsatt tre uker til Hjertets røst lanseres, og vi vet at mange av dere gleder dere til å lese første bok.

Derfor har vi en gladnyhet til alle som leser e-bøker:

Allerede nå får du første bok i HJERTETS RØST som e-bok – helt GRATIS!

E-boken laster du enkelt ned fra nettsiden vår, og den kan også sendes til Kindle.

Hjertetsrost

Om serien: 

Hjertets røst er skrevet av Sigrid Lunde, forfatteren av den storslåtte serien Jordmoren. I Hjertets røst møter du Gjertrud Gare, en nyutdannet jordmor som kommer til sin første stilling, fast bestemt på å gjøre en god jobb. Gjertrud er en sterk kvinne. Hun har humor, hun er uredd og hun har appetitt på livet. Men hun lar seg styre av sitt urolige hjerte, og tenker ikke alltid over følgene. Mange blikk følger henne, ugift som hun er, og en dag skjer det: Hun gjør skandale ….

GLED DEG TIL Å LESE!